Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

Wak Doyok Komen Buntut Kilafairy ,akhirnya di kecam gila seks


Sebut saja nama Wak Doyok mesti ramai terbayang akan penampilan segak beserta misai peliknya sehingga pada satu ketika digelar sebagai ikon fesyen di negara ini. Ye ke?

Tak apa kita biarkan Wak Doyok dan misainya sekejap. Apa yang kami nak kongsikan hari ini ialah kecaman bertubi-tubi peminat terhadap Wak Doyok yang didakwa gila seks selepas didakwa meninggalkan komen berbaur lucah di foto Kilafairy. Wak oh Wak cover la sikit.Nak dijadikan cerita, sekitar minggu lalu Kilafairy berkongsi sekeping foto yang menampakkan belakang badannya di Instagram. Foto yang boleh dikatakan agak ‘mengancam’ itu telah mendapat perhatian Wak Doyok.

Wak Doyok yang mungkin turn on melihat foto tersebut sepantas kilat komen ‘merecik’ diikuti dengan simbol air.Berdasarkan pemerhatian kami komen ‘merecik’ ini masih baru dan sinonim dengan foto wanita seksi dan lelaki sado. Itu yang kami nampak lah. Tak tahu pula kalau ‘merecik’ ini maksud dia basikal ke apa.

Andai tekaan kami ini salah sekalipun tetapi komen Wak Doyok yang ini memang boleh diragui maksudnya. Hasil tinjauan kami Kilafairy malangnya dah delete komen ‘haippp nakal’ tersebut.


Bersangka baik, mungkin Wak Doyok tengah minum air masa komen ‘merecik’? Wak Doyok ajak Kilafairy main air dekat water park? Atau rumah Wak Doyok tak ada air? MERECIK!

0 Kaki Cili Padi "Wak Doyok Komen Buntut Kilafairy ,akhirnya di kecam gila seks"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info