Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

[TERBARU] -9GAMBAR- BERCIUM MULUT NELYDIA SENROSE DISEBARKAN RAKAN BAIKNYA.....


KEMUNCULAN laman sosial yang cukup popular di kalangan remaja kadangkala mendatangkan masalah terutamanya kepada golongan yang dikenali masyarakat. Sebelum ini pun, beberapa artis muda tempatan sudah? setelah gambar aksi yang mereka yang kurang sesuai disebarkan menerusi internet. 
Kadangkala kejadian ini berlaku bukan kerana silap mereka yang tidak berhati-hati, tetapi kerana orang lain seperti kawan-kawan mereka sendiri yang menyiarkan gambar berkenaan di laman web sosial milik mereka.

Terbaru, pelakon muda yang membintangi drama rantaian popular "Bukan aku tak cinta", nelydia senrose, 21, yang mesra dipanggil Nelly pula menjadi mangsa. Gambarnya yang sedang bercium dengan seorang jejaka yang dikatakan teman lelakinya disebarkan di laman-laman gosip. Biarpun sekeping kad diletakkan di tengah-tengah mulut tetapi gambar itu menimbulkan polemik kerana usia pelakon berkenaan yang masih terlalu muda berada dalam keadaan seperti itu. Sinar Harian menghubungi Nelly sendiri untuk meminta penjelasan daripadanya.
0 Kaki Cili Padi "[TERBARU] -9GAMBAR- BERCIUM MULUT NELYDIA SENROSE DISEBARKAN RAKAN BAIKNYA....."

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info