Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

Gambar Ainul Aishah Berbikini Jadi Pebalahan Peminat !Masihkah anda ingat kepada Ainul Aishah, seorang pelakon yang pernah membintangi filem Nana Tanjung dan juga drama Spa Qisitina satu ketika dahulu? Pelakon ini telah diserang peminat gara-gara gambarnya didakwa berbikini yang dikongsikan di akaun Instagram miliknya ketika bercuti di Boracay baru-baru ini.
Peminat-Berbalah-Isu-Ainul-Aishah-Disangka-Berbikini---ROTIKAYA
Namun jika dilihat secara teliti, sebenarnya gambar tersebut merupakan pantulan (yang diubah melalui aplikasi telefon pintar) dan Ainul juga turut menerangkan perkara berkenaan (mirror apps) di samping turut melayan kritikan di Instagram yang menghentamnya.
Bagaimanapun perkara tersebut tetap menjadi perbalahan di kalangan peminatnya kerana gambar yang dikongsikan Ainul jika sekali imbas memang seperti menampakkan dirinya berbikini. Jika dua kali imbas, anda akan rasa gambar tersebut sedikit pelik.
Bagaimanapun, bagi tidak mengeruhkan keadaan, Ainul telah memuatnaik gambar keseluruhan baju yang dipakainya ketika itu demi menjelaskan situasi sebenar. Kami tidak mahu kata apa-apa, cuma tertanya-tanya siapa pula selepas ini agaknya yang bakal muncul dengan gambar berani mati? (rtky/syfq)
0 Kaki Cili Padi "Gambar Ainul Aishah Berbikini Jadi Pebalahan Peminat !"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info