Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

Tips Mencantikkan Payudara Yang Buat Suami Geram!!


Payudara yang anjal, montok dan cantik, pastinya idaman setiap wanita. Lebih- lebih lagi wanita yang sudah berkahwin kerana dengan menjaga penampilan dalaman inilah yang membuat suami makin sayang pada kita.

Kalau baru anak satu, sana sini dah rebeh(means jatuhla tu, dah tak allign bahasa senangnya) memang hilanglah selera suami nak bersama, tu yang suami mula nak "makan luar" je bila nampak yang cun melecun sikit dengan payudara montok n tajam lagi tu. Mana tak naik nafsu kuda si suami tu. 

Kat sini PD kongsikan dengan semua reader tips nak menggebukan, memontokkan, membesarkan dan mencantikkan payudara. Moh kite tengok. Ayuh membesar seperti juara!!



1. Gunakan daun sireh, senang je nak dapat pergi petik belakang rumah atau pergi je kedai India mesti ada jual. 
Caranya, salaikan daun sireh tadi dengan gunakan api lilin dan tekapkan pada payudara. Biarkan ia kering dan lakukan berulang kali. Lepas dah guna daun sireh tu buangla elok2 ye, nanti ada pulak yang ambil buat songeh.



2. Panaskan 2 sudu minyak sapi menggunakan api yang kecil lepas tu sejukkan, sapukan pada keliling payudara dengan urutan perlahan selama 15 minit. Lap sehingga bersih dengan tuala yang dah dibasahkan dengan air suam. Jangan buat masa tengah buat kuih suji, nanti dah siap guna terus pula tuang dalam adunan kuih suji. Aum aum rasanya nanti.




3. Ambil beberapa helai daun turi, ramas dan ambil airnya. Ambil air ni dan sapukan pada payudara setiap kali selepas mandi.

4. Amalkan minum air kanji (air didih nasi) sebelum tidur malam.

Yang ni part PD paling suka..



5. Senaman payudara. Caranya mudah, tegakkan badan, genggam kedua- dua tapak tangan, tolak ke arah berlawanan selama 10 hingga 20 minit. Ajak la encik suami buatkan waktu mandi bersama atau malam sebelum tidur, bukan je boleh menambah kemesraan rumah tangga malah dapat hasil yang boleh dinikmati bersama.  Aum aum!! Selamat mencuba :)

0 Kaki Cili Padi "Tips Mencantikkan Payudara Yang Buat Suami Geram!!"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info