Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

Tewas Kepada Zero, Akhirnya Jep Sepahtu Beri Komen Yang Sangat Menyedihkan

#Rancangan Maharaja Lawak Mega 2014 baru sahaja berakhir jumaat lalu dengan kumpulan Zero dinobatkan sebagai juara baru. Mereka membawa hadiah berupa RM500,000 beserta trofi.

Manakala bekas juara MLM 2013, Sepahtu hanya mampu menduduki tempat kedua meskipun mereka diramal sekali lagi menjadi juara MLM edisi 2014.

#Susulan kemenangan mengejut kumpulan Zero itu, ramai masih terus ternanti-nanti apakah komen dan respon sebenar dari Jep Sepahtu.

Nah... buat semua peminat Maharaja Lawak Mega 2014, korang kena baca komen mengejutkan dari Jep sendiri yang amat menyentuh hati kat SINI.

Umum mengetahui, kumpulan Zero telah berjaya menjuarai Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM 2014) dan diikuti dengan kumpulan Sepahtu.

Ahli kumpulan Sepahtu, Jep dan Shuib telah memberi sedikit komen mengenai hubungan mereka dengan kumpulan yang berasal dari Sabah itu.
“Sebelum ini pun mereka ada berjumpa saya dan bercerita mengenai hasrat mereka sekiranya dinobatkan sebagai juara.

"Bagi saya, kemenangan mereka adalah sesuatu yang tepat kerana ia adalah di saat mereka sangat memerlukan wang kemenangan tersebut.

“Apapun, mereka memang layak bergelar juara kerana mampu memberikan persembahan terbaik setiap minggu," kata Jep Sepahtu.
0 Kaki Cili Padi "Tewas Kepada Zero, Akhirnya Jep Sepahtu Beri Komen Yang Sangat Menyedihkan"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info