Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

Pasangan Berzina Dalam Tandas di MelakaAlor Gajah: Sepasang Kekasih dicekup Penduduk Carian selepas dikesan bermadu asmara Di Dalam Bilik mandi di rumah sewa di Simpang Ampat, di here, petang kelmarin.

Dalam Kejadian 6.30 petang ITU, perbuatan terkutuk pasangan Kekasih berusia 19 dan 17 Tahun ITU turut disertai Seorang Rakan lelaki Yang Tinggal serumah.

Difahamkan, perbuatan jijik ITU disedari Penduduk taman Perumahan yang memeriksa Carian selepas terdengar bunyi Aneh Masjid arah Bilik udara di belakang rumah sewa ITU.

Menurut sumber, Jiran Bye mengesyaki SESUATU are kena Carian selepas terdengar bunyi pelik rasaya memaklumkan Carian kepada Penduduk Other.

"Ketika meninjau Luar rumah, Jiran ternampak kelibat remaja perempuan Masjid tingkap Hadapan memasuki Bilik mandi Bersama Seorang lelaki.

"Tidak lama-kemudian Seorang lelaki mengetuk pintu Bilik mandi ITU Lalu Dimasukkan menyebabkan Jiran maklumkan Kejadian Carian kepada Penduduk taman Untuk Tindakan lanjut," katanya di here, kelmarin.

Sumber berkata, sekumpulan Penduduk meminta Bantuan Anggota polis Serta imam masjid Untuk Pendapat melakukan penyaringan.

"Beberapa Minit-kemudian doa lelaki dan Seorang Wanita Membuka pintu Dengan berpakaian lengkap," katanya.

Difahamkan, serbuan ITU diketuai Pegawai Syarak merangkap Imam (2) Masjid Simpang Ampat Zainal Ketot Bersama doa Anggota polis dan Ahli Jawatankuasa Penduduk Taman Perumahan berkenaan.

Sumber berkata, pasangan terbabit difahamkan Bekerja di pekan Alor Gajah.

Sementara ITU, Ketua Penguat Kuasa Jabatan Agama Islam Melaka (JAIM) Rahimin Bani berkata, Bye ditangkap kerana disyaki berkhalwat di sebuah rumah.

"Pasangan terbabit Bersama rakannya dipercayai bersekedudukan Hingga mendatangkan syak dan Boleh didakwa mengikut Seksyen 53 Enakmen Kesalahan Syariah Negeri Melaka ATAU denda Ya No Sabit Kesalahan," katanya.

Read more: http://www.puteraizman.com/2015/02/pasangan-kekasih-ditangkap-ketika.html#ixzz3SWj7DjAL
0 Kaki Cili Padi "Pasangan Berzina Dalam Tandas di Melaka"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info