Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

NASIHAT PEDAS LIYANA JASMAY UNTUK LISA SURIHANI..


KUALA LUMPUR – Liyana Jasmay antara teman rapat Lisa Surihani yang tumpang gembira selepas mendengar berita mengenai kehamilannya.


Lisa yang juga isteri kepada Yusry Abdul Halim itu akhirnya berbadan dua. Lebih manis berita hadir di saat pasangan itu meraikan ulang tahun ketiga perkahwinan mereka pada 23 Februari lalu.


Baru-baru ini ketika Lisa dan Liyana ditemui dalam majlis anjuran HBO Asia, kedua-duanya berkongsi kegembiraan itu bersama-sama.


“Alhamdulillah doa saya akhirnya terjawab. Cuma satu saja nasihat saya kepadanya kena mula berehat dan jangan ambil lagi tawaran berlakon yang memerlukan kerja berat. Tapi kalau ada undangan ke majlis yang perlu berpakaian cantik, bolehlah pergi juga,” ungkap Liyana ibu kepada Sofia Arissa.


Bagi Lisa pula, Liyana antara teman seperjuangan di arena seni yang cukup akrab dengannya.
Lisa memanggil Liyana dengan panggilan Adik. Ketika ini Lisa masih merahsiakan usia kandungannya.


“Sebelum saya disahkan mengandung, dia (Liyana) kerana panggil saya meluangkan masa bersama anaknya. Sedikit sebanyak jadi pengubat perasaan saya. Tambahan pula anaknya sangat manja. Terima kasih atas doa semua.


“Saya adalah berdepan dengan alergi yang tapi masih boleh dikawal. Apa yang ibu saya larang, saya ikut.


“Satu persamaan ketara saya dengan Liyana ialah kami rapat dengan ibu. Mungkin orang akan cakap macam ‘old fashion’ tetapi biarlah yang tradisi itulah tak patut dilupakan,” katanya yang akan muncul dengan filem Cicakman 3 tak lama lagi, lapor Berita Harian.
0 Kaki Cili Padi "NASIHAT PEDAS LIYANA JASMAY UNTUK LISA SURIHANI.."

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info