Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

Kerana Rasa Diri Hodoh, Amylea AF Cuba bunuh Diri?Sifat rendah diri yang melampau bukan satu perkara yang boleh diambil ringan sebenarnya kerana jika ianya sangat mempengaruhi keputusan yang dibuat dalam hidup seseorang, adakalanya ia boleh mendatangkan mudarat kepada empunya badan.

Bekas pelajar Akademi Fantasia (AF) musim ketiga, Amylea Azizan mengakui yang beliau memang mempunyai sifat rasa rendah diri yang melampau dan tidak yakin dengan penampilan dirinya dan hampir berputus asa untuk terus berada dalam industri hiburan.

“Sejak dari dulu lagi saya memang mempunyai rasa rendah diri yang melampau. Saya cederakan diri sendiri sebab mengikutkan emosi tetapi semuanya kembali pulih selepas menyertai AF. Namun ia sedikit demi sedikit kembali menghantui saya selepas habis pertandingan tersebut”

“Saya memang rasa kecewa dengan penerimaan umum yang asyik mempertikaikan penampilan dan rupa saya. Tetapi mereka kata mereka tahu kebolehan dan bakat yang saya miliki. Kadangkala fikir tak tahu sampai bila senario begini akan habis,” ujarnya kepada portal Murai.

Namun dengan niat untuk kembali mewarnai dunia hiburan, Amylea telah mengubah penampilan beliau sejajar dengan imej muzik yang ingin diketengahkan nanti dan melalui akaun Instagram beliau, kami boleh lihat penyanyi ini kini semakin anggun bergaya
0 Kaki Cili Padi "Kerana Rasa Diri Hodoh, Amylea AF Cuba bunuh Diri?"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info