Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

Isteri Upload Gambar Berahi Dalam Facebook Dan Buat Status Bodoh

Harian Metro Online | Isteri  Upload Gambar Mengha1rahkan dalam Facebook kemudian mengeluarkan status Malam Ni Sayang Nak Skill Macam Semalam Iyer Abang.Seperti biasa setiap manusia pasti mempunyai akaun facebook daripada umur setahun jagung hinggalah ke peringkat dewasa

Namun amat sedih apabila facebook dijadikan tempat untuk memalukan diri sendiri dengan update status bodoh serta gambar yang menghairahkan.Persoalannya mengapa boleh jadi sebodoh demikian? apabila gambar berahi tersebar mula mengamuk bagaikan dirasuk histeria namun persoalanya mengapa tidak berfikir sebelum upload gambar tersebut?

Seperti yang anda lihat print sreen dibawah adakah patut gambar serta status tersebut dikeluarkan?Admin terpaksa kelabukan bahagian-bahagian tertentu dalam gambar ini supaya anda beringat dan berhati-hati bayangkan jika gambar anda tersebar seluruh pelusuk dunia tanpa seurat benang dan tanpa ditutup bahagian-bahagian tertentu bagaimana? tentulah malu bukan?


Jadi Kesimpulannya jangan jadi bodoh dan jangan keluarkan status dalam laman sosial jika rasa bosan post perkara-perkara yang berfaedah.

www.hmetroo.blogspot.com

0 Kaki Cili Padi "Isteri Upload Gambar Berahi Dalam Facebook Dan Buat Status Bodoh "

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info