Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

HATI-HATI!!! Kepada Kaum Wanita Sila Berhati-Hati Ketika Menggunakan Tandas Awam.


HATI-HATI!!! Kepada Kaum Wanita Sila Berhati-Hati Ketika Menggunakan Tandas Awam

Mohon orang perempuan agar berhati-hati sewaktu menggunakan tandas awam. Ketika masuk ke dalam tandas, sila periksa di bahagian bawah mangkuk jamban dan di sekeliling tandas. Sila pastikan tidak terdapat apa-apa yang mencurigakan. Ini adalah satu dari bukti apa yang terjadi pada masa kini. Saya terpaksa memuat naik gambar ini agar anda tahu akan kedudukan kamera tersebut.

 P/S : Berita ini baru saja saya terima dari seorang sahabah saya yang terkejut setelah ternampak kamera yang terdapat di bawah mangkuk jamban tersebut. Selalunya apabila kita masuk ke dalam tandas, kita akan rasa geli jika terdapat kotak kecil , kotak rokok, tuala wanita, pembalut tisu dan sebagainya. Namun hakikatnya di dalam itu terdapat sesuatu yang akan memalukan diri sendiri. Mohon agar kita saling mengingati.

Mungkin anda tidak terfikir langsung untuk membersihkan kawasan itu kerana bagi anda ia kelihatan seperti sampah bukan? Tetapi awas! Ia benar-benar telah terjadi. Sila ambil langkah berjaga-jaga ketika berada dalam tandas.


0 Kaki Cili Padi "HATI-HATI!!! Kepada Kaum Wanita Sila Berhati-Hati Ketika Menggunakan Tandas Awam."

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info