Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

Hanya Kerana Warna Coli Nora Danish Jadi Pertikaian Peminat ! (5 Gambar)Kadang-kadang OMM! rasa lucu bila membaca komen-komen peminat artis pujaan mereka di ruangan media sosial. Ianya seringkali berlaku apabila si artis memuat naik foto-foto mereka yang agak kontroversi.

Contoh artis yang sering mendapat komen-komen sedemikian adalah pelakon cantik, Nora Danish.

Terbaru, beliau memuat naik foto percutiannya ke Bali, Indonesia. Dalam banyak-banyak foto beliau, adalah tiga keping gambar yang memperlihatkan sifat keibuan yang jelas terhadap anak lelakinya.

Namun begitu, bagi peminat fanatik, mereka seolah-olah menjadi pakar forensik untuk fesyen dan pakaian yang dipakai oleh artis kegemaran mereka. Bukan nilai sekeping gambar yang menjadi sasaran, tetapi apa yang dipakainya pada waktu itu.


Foto Nora yang ketiga menjadi sasaran peminat-peminat yang mengikuti perkembangan beliau. Memang kelihatan agak seksi foto ini kerana baju yang dipakai Nora sedikit terselak hingga menampakkan bahagian perutnya.

Tetapi bukan itu yang menjadi terjahan peminatnya, apa yang menarik perhatian mereka adalah apa yang dipakai oleh Nora di bahagian dalam a.k.a colinya!

0 Kaki Cili Padi "Hanya Kerana Warna Coli Nora Danish Jadi Pertikaian Peminat ! (5 Gambar)"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info