Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

7 Perkara Yang Boleh Menyebabkan Suami Terangsang Dan Membuka Keinginan "Jimak"Setelah lama berkahwin, isteri semakin tidak mengendahkan bagaimana lagi untuk membuatkan zakar suami terangsangseterusnya membuatkan hubungan seks menjadi hambar. Berikut ialah 7 perkara yang boleh mencetuskan kembali keinginan membuat seks:

Pakaian yang seksi.
Di rumah, anda janganlah pakai pakaian yang hodoh-hodoh. Pakailah pakaian yang seksi dan boleh membuatkan mata suami anda terangsang dengan anda. Jika anda anak dan malu, anda boleh pikat suami menerusi pakaian tidur yang seksi.

Yakin secara seksual.
Ketika anda sedang berdua dengan suami anda, lentikkan badan anda dan goda dia. Suami anda akan lebih terangsang jika anda yakin dengan kuasa seksual anda. Senyum dan pose yang seksi boleh memberi rangsangan kepada zakar suami anda.

Berjalan dengan yakin.
Ketika anda berjalan, anda jalanlah dengan penuh keyakinan. Kebanyakan lelaki akan terangsang apabila dia melihat seorang wanita berjalan dengan penuh yakin.

Pandai bermain mata dengan suami.
Dari mata turun ke hati bukanlah ungkapan omongan kosong tetapi ia adalah kebenaran. Sentiasa bermain mata dengan suami anda kerana setiap kali anda memandang dia dengan kasih sayang, dia akan lebih terangsang dengan anda.

Sentiasa sentuh suami anda.
Apabila anda duduk bersahaja berdua, sentiasalah menyentuh suami anda. Sentuhlah dia dengan penuh kasih sayang. Sentiasa pegang tangannya dan raba dia di mana anda sahaja anda berada. Setiap kali anda ada kesempatan, anda sentuhlah dia. Sentuhan pasti akan merapatkan hubungan anda berdua.

Pakai perfume yang boleh menggoda.
Belilah perfume yang boleh menggoda nafsu suami anda ketika dia bau.

Sentiasa bertanya khabar dan bercakap dengan suami anda.
Suami akan lebih terangsang pada isteri yang selalu mengambil berat akan hal dirinya. Ia terjadi kerana perasaan cinta.

Walaupun perkara di atas nampak mudah, sila jangan ambil ringan. Praktiskan dan rumahtangga anda akan bahagia di samping suami tercinta.


0 Kaki Cili Padi "7 Perkara Yang Boleh Menyebabkan Suami Terangsang Dan Membuka Keinginan "Jimak" "

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info