Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

5 Sebab Wanita Gagal dalam percintaan

Anda seorang wanita ? dan anda Sering gagal dalam bercinta ? Anda tahu mengapa ? Sile bace Sebab2 nya dibawah :

1.Terlalu Cantik.
Sebagai seorang wanita , sudah tentu anda ingin memiliki kecantikan yg setaraf dengan artis2 tempatan mahupun luar negara.. namun tahukah anda... ramai lelaki takut untuk mendekati wanita2 yg terlalu cantik kerana menganggap mereka terlalu "mahal" dan mungkin mempunyai ramai peminat..
*p/s: sesetengah lelaki x suke nk berebut2 pompuan ni...


2.Kuat Cemburu.
Bukan namenye "wanita" kalau x de perasaan cemburu.. tapi , perasaan cemburu tu kalau terlalu melampau akan menjadikan lelaki bosan dengan perangai tu.. yela .. kadang2 nk senyom kat makcik2 jual air tebu kat tepi jalan pon nk cemburu.. =.=' jangan sampai lelaki tu g putus ngan korang.. then ngorat makcik jual tebu tu.. baru padan muke (dapat minum air tebu hari2) =P .


3. Kuat membebel .
Nie lagi satu.. perangai orang pompuan yg paling lelaki tak tahan ... kalau kne bebel ngan mak dorang kat umah tu, maybe boleh tahan lagi.. tapi kalau ngan korang pon kne membebel .. lepas nie korang membebel la kat pokok2 kat tepi jalan tu, lepas dah kne tinggal..


4.Kuat mengongkong.
Lelaki ni ade sifat ego yg agak tinggi dan sifat kepimpinan.. dan mereka tidak suka dipimpin oleh kaum wanita.. oleh itu jika anda seorang yg suka mengongkong .. lebih baik buang sifat tu ... bukan tak boleh nk "control".. tapi jangan la over2 sangat.. sampai die punyer account fb pon nk mintak.. ( cmne dorang nk cari spare part nnt ) =P


5.Suka meminta2 .
Walaupon korangpunyer pasangan tu seorang yg agak "kaye", x boleh la korang asik meminta2 je .. nmpk je ade Sale , tros ajak shoping.. Sebenarnye.. laki ni. bile die dah betol2 suke, korang x perlu nak mintak.. dorang akan bagi.. kalau pasangan korang tu x berape "kaya" , tak payah la nk mintak macam2.. ckop la dengan kasih sayang yg dorang dah bg =)



0 Kaki Cili Padi "5 Sebab Wanita Gagal dalam percintaan"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info