Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

(5 Gambar) Selfie Terakhir Sebelum Maut Dilanggar Keretapi
Seorang pengguna facebook bernama Mochanad Rizky Fauzan memuat naik foto detik-detik  kereta api yang telah melanggar seorang pelajar berasal dari  Madiun, Indonesia.

Tren tersebut kelihatan dalam gambar yang diambil oleh salah seorang daripada lima remaja yang mengambil gambar selfie di tepi landasan kereta api.

Empat orang terselamat, sementara seorang remaja yang berbaju t-shirt berwarna merah tidak sempat untuk lari hingga maut di tempat kejadian.

"Ni aLL gambar diambil sebelum dy meninggal.y doakan j semoga amal ibadahnya diterima di sisinya.amieen," demikian keterangan yang disertakan dalam  gambar yang dimuatnaik pada Minggu (22/2/2015) tersebut.

Kemalangan tersebut berlaku pada hari Jumaat (20/2/2015) di kelurahan Winongo, Mangunharjo, Madiun. Korban dikenalpasti bernama Tomi Luki Saputra.

Berdasarkan siasatan, korban memiliki akaun facebook bernama Tommy Lucky S. Dari foto-foto di album akaun facebook milik mangsa, memang ada persamaan antara baju yang dikenakan remaja itu ketika foto selfie dengan baju mangsa yang maut itu.
0 Kaki Cili Padi "(5 Gambar) Selfie Terakhir Sebelum Maut Dilanggar Keretapi"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info