Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

Punca Sebenar Kenapa Suami Suka Isterinya Kurus

5 sebab kenapa lelaki suka perempuan kurus VIRALCINTA 600x352
Sudah menjadi kelaziman, rata-rata kaum lelaki amat mengemari wanita yang bertubuh kurus dan saksy.
Hal ini mungkin dipengaruhi oleh model iklan dan artis-artis wanita yang mempunyai bentuk badan kurus dan mengiurkan yang sering membuatkan lelaki sering berfantasi mengenai mereka.
Menurut sebuah kaji selidik yang dijalankan baru-baru ini, telah terbukti bahawa sebahagian besar kaum lelaki suka wanita kurus dan dibawah ini merupakan alasan mereka.
1. Wanita Kurus Kelihatan Lebih Saksy
Ketika anda melihat bahagian pinggang ke ping gul, seorang wanita yang kurus akan kelihatan mempunyai rupa ukuran badan (curve) yang sempurna. Semakin sempurna ukuran bentuk badan mereka, mereka akan terlihat lebih siksi.
2. Wanita Kurus Kelihatan Lebih Saksy Dalam Soal Berpakaian.
Wanita berbadan kurus akan kelihatan seksi dan mempunyai daya tarikan sen sual yang kuat sekiranya mereka mengenakan pakaian yang sesuai. Kaum lelaki suka berdampingan dengan wanita kurus sekiranya wanita tersebut mempunyai pay udara yang besar dan mempunyai pinggang yang kecil.
3. Wanita Kurus Mudah Untuk Diangkat
Kaum lelaki merasakan wanita berbadan kurus lebih mudah untuk diangkat atau didukung. Ini merupakan salah satu alasan utama kaum lelaki mengapa mereka lebih sukakan wanita kurus, berbanding wanita gemuk.
4. Wanita Kurus Kelihatan Lebih Langsing.
Terdapat garis perbezaan antara kurus dan langsing. Wanita yang kurus mempunyai berat badan yang kurang untuk mempamerkan aset mereka seperti pay udara dan pun ggung, manakala, wanita yang langsing mempunyai badan yang sihat dan memiliki ukuran badan yang sempurna seperti seorang model.
5. Wanita Kurus Lebih Fleksibel Di Tempat Tidur.
Wanita kurus dan langsing mudah di atur ditempat tidur berbanding wanita gemuk. Jika anda inginkan wanita anda nampak mengancam di tempat tidur, cari lah wanita yang berbadan kurus.
2 Kaki Cili Padi "Punca Sebenar Kenapa Suami Suka Isterinya Kurus "

kalau sudah jodoh tertulis, kita terima samada kurus atau pun tak. kan? ^_^

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info