Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

Penjelasan 'Orang Tua' Pelajar Seksi Ini Berkenaan Pemakaian Kurung Ketat Anaknya ke Sekolah

div class='post-body entry-content'> Ekoran berita ada pelajar perempuan sebuah sekolah yang dihalau kerana memakai baju kurung baru-baru ini, ada pula gambar tersebar di laman sosial berkenaan seorang lagi pelajar juga dihalau balik.

Gambar yang disebarkan ialah gambar seorang pelajar sekolah menengah yang memakai baju kurung yang agak ketat sehingga menampakkan susuk tubuhnya yang agak seksi.
“Cikgu halau balik sebab saya pakai baju kurung ke sekolah,” tertulis perkataan berkenaan pada gambar yang tersebar.

Tidak diketahui siapa identiti pelajar yang memakai baju kurung berkenaan tetapi gambar berkenaan sudah pun menjadi viral di internet.

Kalau macam ini punya gaya memakai baju kurung ke sekolah memang layak agaknya dihalau balik.
Penulis agak keliru sebenarnya kenapa pelajar seperti ini memakai baju kurung dengan gaya sebegitu rupa untuk pergi ke tempat menuntut ilmu dan ada guru-guru yang jauh lebih dewasa yang ramai.

Pemakaian sebegitu rupa pastinya akan membuatkan tugas para guru khususnya guru lelaki terganggu dengan penampilan yang menjolok mata.

Mungkin pelajar ini mahu menunjukkan ‘aset’nya itu kepada seseorang pelajar lelaki di sekolah, patutlah dipakai sebegitu rupa baju kurung itu.

Dahsyat sungguh penulis tengok cara pemakaian para remaja sekarang yang lebih mementingkan penampilan daripada apa yang bakal diperkatakan oleh orang lain. – MYNEWSHUB.CC
0 Kaki Cili Padi "Penjelasan 'Orang Tua' Pelajar Seksi Ini Berkenaan Pemakaian Kurung Ketat Anaknya ke Sekolah"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info