Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

MUKA GADIS COMEL YANG PENUH DENGAN AIR M4NI
Ramai bertanya adakah ianya gambar yang sudah di ‘ubahsuai’? Tidak dapat dipastikan tetapi berdasarkan pada nilaian pixel, pencahayaan..memang sekata…amat berbeza jika diubahsuai.
Gadis ini dikatakan telah muat-naik gambar tersebut selepas selesai melakukan hubungan seks dengan teman lelakinya. Gambar itu dipercayai telah dirakam oleh teman lelakinya ketika muka gadis itu dipenuhi dengan air mani.
Gambar ini telah disebarkan secara meluas di laman-laman sosial, blog dan web. Sangat memalukan dengan apa yang berlaku, perlu ke upload gambar -gambar sebegini di laman sosial?
Gambar ini sebenarnya telah dimuat-naik oleh orang lain dan bukannya gadis itu sendiri. Berkemungkinan teman lelakinya sendiri…siapa tahu…siapa lagi yang tahu akaun facebooknya selain daripada teman lelakinya sendiri? Siapa yang rakam gambar tersebut?…
Semua itu atas kesilapan diri sendiri…bertindak tanpa memikirkan akibatnya. Semoga ianya memberi seribu pengertian yang amat berguna.

Allah S.W.T berfirma, ertinya;

“Katakanlah (wahai Muhammad): Wahai hamba-hambaKu yang telah melampaui batas terhadap diri mereka sendiri (dengan perbuatan-perbuatan maksiat), janganlah kamu berputus asa dari rahmat Allah, kerana sesungguhnya Allah mengampunkan segala dosa; sesungguhnya Dialah jua Yang Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani”

(QS. Az-Zumar: 53)

0 Kaki Cili Padi "MUKA GADIS COMEL YANG PENUH DENGAN AIR M4NI"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info