Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

Ketahui 5 Tanda Payudara Yang Kerap Disentuh Atau Tidak! (untuk yang berkahwin sahaja)1. Kebiasaannya, payudara yang belum pernah disentuh lelaki akan melalui process pejal dan sentiasa dalam keadaan tegang. Bagi payudara yang pernah disentuh lelaki pula, komposisi keteganggannya akan berkurangan dan membesar sedikit melebihi dari ukuran asalnya. Jenis Payudara yang selalu disentuh lelaki akan lebih melendur.

2. Cuba perhatikan payudara wanita ketika mereka berjalan mahupun berlari. kebiasaannya Payudara yang pernah disentuh lelaki akan jatuh melendur dan agak terbuai-buai manakala bagi payudara yang belum pernah disentuh lelaki ianya akan terbuai namun tidak terlalu melambai-lambai kerana komposisi ketegangannya masih ada struktur masih kuat disebabkan hormon.

3. Bagi ciri-ciri Puting pula bagi yang selalu disentuh akan menjadi sedikit panjang dan menonjol terkeluar. Puting yang pernah disentuh oleh lelaki akan menjadi lebih besar.

4. Hakikatnya Payudara yang sering digomoli dan diramas akan menjadi besar tetapi tidak tegang. Berbeza dengan keadaan payudara yang semula jadi besar, ianya akan membesar dan tegang. Keadaan payudara ini akan terbuai kekiri dan kekanan serta atas dan bawah bila berjalan mahupun berlari.

5. Payudara wanita yang pernah melahirkan anak, putingnya tegang dan menghala keatas. Manakala payudara wanita yang putingnya hanya terjojol keluar bermakna pernah melakukan hubungan intim tapi belum melahirkan anak.
0 Kaki Cili Padi "Ketahui 5 Tanda Payudara Yang Kerap Disentuh Atau Tidak! (untuk yang berkahwin sahaja)"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info