Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

Kesan buruk wanita suka melancap


Comel yakin setiap orang mesti ada pengalaman beronani atau melancap utk mendapatkan kepuasan sejati. Ramai jugak yg ketagih melancap kerana kenikmatannya.

Apabila melancap ransangan tertumpu kepada kelentit (klitoris) dan bibir luar faraj tetapi kurang perhatian kpd saluran faraj dan bahagian yg lebih dalam. Mungkin takut hilang dara atau mencederakan organ dalaman. Tapi ada juga org yg melancap menggunakan peralatan lain seperti terung (tu memang dah sangap tahap gaban le tu, hehehe)

Menurut kaedah reflexology kedudukan zon faraj dan organ yang berkaitannya adalah dalam keadaan terbalik.

Perhatikan bagaimana zon mulut faraj bersamaan dengan organ buah pinggang, zon liang faraj dengan organ pankreas, hati dan setrusnya zon pangkal faraj dengan organ paru-paru dan jantung. Suatu senggama yang baik, batang zakar harus masuk sampai ke lubuk faraj dan mengurut setiap penjuru atau pelosok.

Hakikat dalam persetubuhan ialah menyatukan dua tubuh yang berlainan seks, di mana keseluruhan zakar dan faraj bertemu pada zon reflexology yang sepadan.

Kelentit bertemu pangkal zakar = menyatukan fungsi organ buah pinggang.
Batang bertemu liang faraj = menyatukan fungsi organ pankreas dan hati.
Kepala zakar bertemu pangkal rahim = menyatukan fungsi organ paru-paru dan jantung.

Dua insan menjadi satu (bersatu + tubuh = bersetubuh)

Apabila seorang wanita melancap dalam suatu cara yang tidak seimbang, iaitu, secara sama rata merangsang seluruh kawasan vaginal, kelemahan di dalam buah pinggang dan saluran kencing, tekanan darah tinggi, simpanan berlebihan bendalir badan (body fluid retention), haid tidak tetap, dan banyak lagi masalah boleh terjadi.

Malangnya, adalah mustahil bagi wanita untuk melancap dengan seimbang tanpa kehilangan dara. Maka kerana itulah dalam tradisi Islam, melancap adalah haram dilakukan.

Ramai para wanita, ketika mereka melancap dengan merangsang kelentit, mengadu bahawa mereka hendak kencing. Kelentit terletak di pintu masuk ke faraj, di mana beradanya zon reflexology untuk buah pinggang dan pundi. Ketika mereka merangsang kelentit, mereka tidak tahu bahawa mereka merangsang organ buah pinggang dan pundi mereka.

Wanita lesbian atau wanita yang kuat melancap akan lebih banyak menyimpan bendalir badan dan menyebabkan masalah berat badan berlebihan. Ini adalah kerana rangsangan seks, yang tertumpu pada kawasan kelentit, melemahkan buah pinggang akibat rangsangan yang berlebihan dan mengurangkan keupayaannya untuk menuras bendalir badan.

Jika pasangan atau kawan anda berbadan agak gempal, dan mempunyai masalah berat badan (gemuk) dan sering merungut kenapa mereka tidak dapat menurunkannya meskipun kuat diet - mungkin kekerapan melancap adalah masalah yang sebenar.Kesimpulannya, katakan tak nak kepada melancap. Kalau dah tak tahan tu nak buat macam mana? Buatlah aktiviti yg berfaedah seperti bersukan, berjogging atau apa saja supaya kita boleh melupakan perbuatan melancap yg membawa mudharat ni.
0 Kaki Cili Padi "Kesan buruk wanita suka melancap"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info