Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

Gadis Ini di Rogol Jiran Selepas Upload Foto Ini ke Facebook!


Mangsa tidak menyedari kehadiran lelaki terbabit. Selepas mengeledah ruang tamu rumah, lelaki itu terus naik ke bilik mangsa. Lelaki itu dipercayai mengetuk pintu bilik sebelum mangsa yang tidak mengesyaki apa-apa membuka pintu kerana menyangka ahli keluarganya pulang, lelaki itu yang melihat mangsa hanya memakai tuala kemudian merogolnya.

Seorang remaja perempuan berusia 16 tahun bukan saja disamun, malah turut dir0gol dalam kejadian di sebuah rumah di Batu 9, Cheras.

Dalam kejadian antara jam 1 dan 2 pagi itu, mangsa dilapor bersendirian sebelum rumahnya dipecah masuk seorang lelaki berusia lewat 20-an dipercayai warga asing.

Menurut sumber, ketika kejadian mangsa sedang mandi di dalam biliknya di tingkat dua rumah berkenaan dan selepas merog0l mangsa, lelaki itu melarikan pelbagai barangan berharga dianggarkan bernilai RM3,000.

Beliau berkata, lelaki itu dipercayai memecah masuk rumah mangsa melalui pintu belakang.
“Selepas mer0gol mangsa, lelaki itu melarikan diri bersama wang dan barangan kemas dianggarkan bernilai RM3,000,” katanya.

Katanya, mangsa menghubungi ibunya sebelum dibawa membuat laporan di Balai Polis Kajang, di sini.

Difahamkan, sehingga kini lelaki itu belum ditahan sebaliknya pengawal keselamatan warga Pakistan berusia lewat 20-an yang bertugas di kawasan perumahan itu ketika kejadian ditahan bagi membantu siasatan.
0 Kaki Cili Padi "Gadis Ini di Rogol Jiran Selepas Upload Foto Ini ke Facebook!"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info