Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

19 GADIS REMAJA DICEKUP SEDANG LALOK MELAKUKAN ZINA BERAMAI-RAMAI!! (GAMBAR)KLANG: Seramai 19 lelaki dan wanita ditahan polis kerana terbabit dalam pesta dadah dan seks di sebuah bilik hotel di Jalan Batu Tiga Lama, Klang, awal pagi tadi.

Serbuan pada jam jam 3 pagi itu dijalankan sepasukan pegawai dan anggota Bahagian Siasatan Jenayah dan Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Klang Utara, setelah menerima maklumat orang ramai.

Ketua Polis Daerah Klang Utara, Asisten Komisioner Mohamad Shukor Sulong, berkata kesemua yang ditahan berusia di antara 20 hingga 37 tahun, termasuk dua daripadanya bekerja sebagai anggota polis bantuan di sebuah bank.

"Pemeriksaan lanjut di dalam bilik berkenaan kemudiannya menemui pelbagai jenis dadah seperti eramin, ketamin dan ecstacy serta satu botol berisi air ketum.

"Hasil soal siasat mendapati mereka mengadakan parti ini untuk menyambut ulang tahun kelahiran seorang daripada individu yang ditahan," katanya ketika dihubungi BH di sini.
0 Kaki Cili Padi "19 GADIS REMAJA DICEKUP SEDANG LALOK MELAKUKAN ZINA BERAMAI-RAMAI!! (GAMBAR)"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info