Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

10 Selebrriti & Pekerjaan Mereka Sebelum Popular
Melihat selebriti di kaca televisyen kadang-kala membuatkan kita berfikir bahawa mudahnya mereka untuk sampai ke tahap tersebut dan cukup bertuah kerana dapat hidup dalam dunia glamour. Namun pernahkah anda terfikir apa pekerjaan Johan Ashari sebelum bergelar pelakon? ..


1. Muka kacak dan badan berketak, Johan Ashari (Botak) pernah bekerja sebagai pembancuh simen. Apa kerja anda sekarang?..2. Antara kegilaan ramai peminat di sini, Aaron Aziz dulu bekerja sebagai jurujual kereta dan juga insurans. Memang laku insurans dia10 selebriti tanah air dan pekerjaan mereka sebelum popular -


3. Ning Baizura pernah memberitahu bahawa dia berimpian untuk menjadi cikgu seperti ibunya. Hai cikgu Ning Baizura.


4. Mungkin ramai yang dah tahu, Nabil dahulu adalah seorang mat despatch. Nampak mudah bukan untuk  senang macam sekarang tapi cuba tanya Nabil berapa banyak kali dia mencuba? 10 selebriti tanah air dan pekerjaan mereka sebelum popular -


 5. Danny terpaksa tangguh pelajaran dalam bidang kedoktoran kerana terikat dengan komitmen bersama X Factor ketika dulu. Jika tidak, sudah jadi doktor gigi. Kerjaya doktor memang ramai yang hensem ya?..


6. Siti Nurhaliza sudah mula menjual kuih ketika berumur 9 tahun? Zaman sekarang 9 tahun adalah masa sesuai untuk main iPad..


7. Jika sekarang Remy Ishak masih kerja jual ikan dan ayam di pasar, agak-agak anda pandang pun tidak..8. Hanya gambar Mawi ketika muda kami dapat jumpa. Kurus sungguh10 selebriti tanah air dan pekerjaan mereka sebelum popular ..


 9. Tiga tahun bekerja sebagai pencuci mesin dan tiga tahun sebagai krew di bahagian bagasi penerbangan tambang murah, akhirnya Jep kini tidak boleh buat orang berhenti ketawa..10. Nora Danish pernah bekerja sebagai pelayan restoran – di kedai kepunyaan ibunya. Memang jadi pelaris kedai jika letak Nora Danish sebagai ‘kakak ambil order’..


0 Kaki Cili Padi "10 Selebrriti & Pekerjaan Mereka Sebelum Popular"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info