Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

PANAS!! Pendedahan Terperinci Gay Boy Malaysia

Gay atau Homeseksual sudah berluasa dekat Malaysia. Tak Payah pergi jauhlah, Dekat Bukit Bintang berlambak kelab malam untuk golongan gay! Malah kelab itu tak pernah diserbu oleh mana-mana jabatan yang berkuasa!! Macam dah dipayung oleh kuasa-kuasa besar!



Mungkin kerana itu Golongan ini semakin berluasa dekat Malaysia. Setiap Negeri ada persatuan atau kelab gay masing-masing. Selalunya persatuan atau kelab gay-gay Malaysia ini bertujuan untuk mencari cinta sesama mereka. Ada jugak yang menggunakan platfom facebook untuk memuaskan Nafsu. Boleh dikatakan golongan ini tanpa segan silu  memuat naik gambar berunsur lucah,separuh bogel. Malah untuk menyaakinkan dan menggoda mereka yang dibelenggu nafsu, Mereka memuat naikkan gambar punggung mereka.

Inilah Realiti sebenar yang berlaku dekat Malaysia! Jangan disalahkan Ibu Bapa yang melahirkan mereka. tetapi salahkan diri anda kerana anda yang menentukan diri anda yang macam mana. Berbalik tentang Gay Boy dekat Malaysia ini, Mereka dikenali dengan  panggilan-panggilan yang tertentu..

TOP 
Salah satu panggilan untuk lelaki yang jenis jantanlah. Dia berperanan untuk memasukkan zakarnya pada dubur pasangannya.



BOTTOM
Gay jenis adalah jenis menerima batang! Dia ibarakan sebagai isteri kepada si TOP tadi.

FLEXI
Gay Jenis adalah mereka yang boleh menerima apa-apa sahaja. Dia boleh menjadi top dan jugak bottom. Kebiasaannya lelaki jenis ini jarang jumpa

BISEXUAL
Lelaki jenis adalah jenis yang menyukai Lelaki dan Perempuan. Lelaki ini kebiasaanya menjadi TOP. Lelaki jenis ini lebih disukai oleh Gay-Bottom kerana  lelaki bisexual lebih pengalaman ketika main. Kebanyakkan lelaki jenis bisexual adalah mereka yang sudah berkahwin. Mungkin mereka kuat nafsu. Atau mungkin si - isteri tidak cukup melayani suami

PLU
PLU atau dengan erti kata lain People Like Us (PLU) adalah jenis lelaki yang nampak macho,nampak kacak tetapi di bengkong. Biasanya dia dikelilingi oleh wanita-wanita cantik tapi naluri dia terarah kepada gay.




Malaysia adalah sebuah negara yang semakin meningkat naik . Bergitu jugak dengan kos kehidupan. Biasanya mereka yang ada pakej Kacak-Segak ini menggunakan facebook untuk memancing mereka yang kehausan seks. Bukan nak memburuk mereka tapi mereka perlu sedar apa yang mereka lakukan sekarang!

Senarai Group Gay di facebook (MALAYSIA)
  1. MoneyBoys
  2. BoiBoy2 Club's
  3. SEREMBAN TAMIL GAY BOYS
  4. Aku Adalah Lelaki
  5. Kelab Lelaki Johor
  6. Gay masjid Tanah/ Sg. Udang/ Alor Gajah
  7. PLU macam kita
  8. Gay Malaca Unite
  9. Gay And Bisex Seremban
  10. Plu  Corner
  11. Sembang2 PLU
  12. G3ng str8 malacca town
  13. PLU sg pertani
  14. BlueBoy Discotheque Bukit Bintang Kuala Lumpur
Itu adalah diantara Group facebook yang saya "spy" . Saya sertaka bersama link untuk korang tengok sendiri post yang dihantar oleh golongan-golongan gay ini. Kerajaan pun tak mampu nak tutup kelab-kelab gay yang ada dekat malaysia. Untuk pengetahuan anda, terdapat banyak pusat-pusat gay dekat malaysia.

Blue Boy Adalah lokasi paling popular untuk golongan gay ini berpesta. Blue boy yang terletak berhampiran bukit bintang menjadi pilihan buat pasangan gay kerana tempat itu dipenuhi dengan mat-mat saleh!


Bagi warga KL mungkin tak perasan Blue Boy ini sebab dia tengah lorong. kat bawah ini adalah petanya..



Planet Romeo adalah satu website yang dibangunkan untuk golongan gay ini. Mereka bukan sahaja dapat berenteraski sesama mereka tapi mereka boleh share apa sahaja tanpa rasa takut sebab website itu memang untuk gay pun!




Bila tanya golongan gay ini kenapa,mengapa,apakah sebenarnya alasan mereka menjadi gay adalah kerana mereka dilahirkan dengan naluri suka pada lelaki! Allah itu Maha Adil. Dia ciptakan anda dengan penuh kesempurnaan. kenapa mesti melawan normal kehidupan. Cubalah jadikan kisah mereka yang menghidap HIV kerana melakukan hubungan songsang diantara mereka. Masa itu baru anda ingat waktu anda sihat.

Selagi korang berpeluang untuk hidup nimatilah dengan penuh kesyukran! 

p/s Kepada Blogger yg nak copy sila backlink pada blog saya! Thanks. Penat buat resaerch!
9 Kaki Cili Padi "PANAS!! Pendedahan Terperinci Gay Boy Malaysia "

Menakutkan betul semua gay ni. Rajin ye buat research pasal gay.

Dunia masa kini.. Nauzubillah...

www.papaglamz.com

dah macam tak perempuan atas muka bumi ni.. mohon copy ya Ian Faizal... P/s boleh tak gambar bontot tu di censored boleh sebab kurang sesuai kot,,

This comment has been removed by the author. - Hapus

Admin maaf mencelah.. tolong padam pic di atas.. harap maklum. Sbb telah memalukan seseorang muslim, itu adalah aib beliau. Kite boleh ubah sikap manusia tetapi bukan cara membuka aib seseorang muslim.. kite boleh berbincang, .. harap Admin boleh beri kerjasama.. harap maklum

Golongan lesbian pun ramai.. Jadi bukan salah lelaki sahaja... Apa2 pun padam la pic tu.. Itu adalah aib mereka ✌

Betul tu! Boleh menjatuhkan air muka dia. Mana tau skrang ni dia dh insaf..

Bukan nak memburukkan mana2 pihak tetapi pada pandangan saya, perkara seperti ini berlaku atas beberapa perkara. Antara salah satunya adalah sikap perempuan. Hal ini nyata apabila perempuan selalu cakap nak lelaki yang baik, alim, dan berbagai lagi. namun apabila seseorang lelaki yang tidak mempunyai rupa paras atau ciri2 fizikal yang menarik dan seorang yang baik, menaruh perasaan kepada seseorang perempuan tetapi ditolak mentah2, hati manakah yang tidak sakit dan kecewa? Dan mungkin dari sana wujudlah hal seperti tidak lagi mempercayai perempuan ataupun kekurangan kasih sayang... ini hanyalah pendapat seorang insan sahaja.

research kena strong lagi, nie research nak mengaibkan orang..
tiada sebarang input dan output nie bukan research
kalau research akan ada psychological impact,environment, how about religion.
lagi satu ada gay yang bertarung habis2san untuk menghalang diri dari terjebak dalam hubungan sama jenis nie..
maaf kalau buat tersinggung.

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info