Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

MH370- KANTOI penumpang ukraine MH370



Kemana pesawat tersebut berada dan apakah nasib kesemua penumpang dan anak-anak kapal MH 370 akan terjawab fan menemui noktah yg muktamad.
Sah pesawat Boeing 777 yang mempunyai sistem berkomputer aitu ' fly by wire system ' berjaya digodam oleh seseorang yang berkemahiran tinggi yang berada di dalam pesawat MH 370 sebelum seseorang masuk ke dalam kokpit pesawat dan mengambil alih pemanduan dari Kapten Zaharie.
2 penumpang yang dimaksudkan itu ialah dari Ukraine iaitu Oleq Chustrak dan Segil Deineka yang berjaya mengodam sistem tersebut dan mematikan transponder dan seluruh suis yg berada dlm pesawat MH 370 secara automatik sebelum menceroboh masuk ke dalam kokpit pesawat.
Ikuti bukti-bukti saintifik dan fakta-fakta tentang konspirasi tertinggi yang didalangi oleh Amerika dan Yahudi laknatullah di bawah ini yang disampaikan secara eksklusif oleh Sharifah Sofia Syed Rashid


Usaha mencari melibatkan pelbagai negara dilancarkan, mula-mula di Laut China Selatan dan kemudian beralih di Selat Melaka dan selepas itu di Laut Andaman, sebelum pasukan SAR mencari dan mengalih tumpuan ke perairan Australia Barat iaitu di Selatan Lautan Hindi. Susulan daripada pencarian yg berubah-rubah ini penyiasat telah pun membuat kesimpulan yg sebenarnya laporan MH370 " berakhir " dilautan hindi adalah teori dan rekaan semata-mata.

Perhatikan gambarrajah di bawah ini yang menunjukkan pesawat MH370 cuba membuat u-turn.Yg sebenarnya sewaktu MH370 hilang dari radar yg pesawat tersebut telah pun melalui ruang udara Thailand.

Kerajaan Thailand " mengisytiharkan " bahawa dpt mengesan pesawat MH370 melalui ruang udaranya. Bila ditanya kenapa Thailand tidak memaklumkan kpd kerajaan Malaysia ttg hal ini., mereka menjawab sbb kerajaan malaysia tak tanya mereka.... Inilah laporan yg betul dan telah disahkan serta disiarkan oleh semua media termasuk media utama di Malaysia.

Selang beberapa hari kemudiannya media-media M'sia tiba-tiba mengeluarkan berita yg dianggap ' uturn ' bahawa Kerajaan Thailand menafikan laporan yang mengatakan radar Thailand dapat mengesan pesawat MH 370 lalu diruang udaranya. 

Nampak tak tangan ghaib di sini siapa ?



  • Ni dia wajah 2 penumpang MH370 dari Ukraine iaitu Oleg Chustrak & Sergii Deineka iaitu askar upahan yg terlatih. Beliau merupakan agen CIA yg berjaya mengambil alih pemanduan dari Kapten Zaharie dan menerbangkannya ke koridor utara

    Kedua-dua dajjal ini mempunyai rekod jenayah dlm data base Russia iaitu :-

    (1) Percubaan untuk bunuh president Angola
    (2) Pernah mengebom Balai Polis Bab Azzur
    (3) Pembunuh upahan untuk peperangan di serbia, 
    (4) Menjual senjata haram pada Al-Qeeda & agen CIA US.


    Ni bukti yg penumpang Ukraine yang menaiki pesawat MH 370 masih hidup. lihat oleg Chustrak ini boleh online webcam lagi pada 28/7/2014 semasa bercuti di Bali .Pesawat MH hilang pada 08/03/14..

    Sekarang ni FSB Russia sedang memburu kedua-dua dajjal yang telah menghijacked pesawat MH 370

    Di bawah ni bukti yang diambil di akhbar russia " The voice of Russia & Ria Novosti " . 

    Kerajaan Thailand tunjukkan bukti dan serahkan kepada Russia. Radar Thailand di Phuket berjaya mengesan pesawat MH 370 ditutup transponder dan cuba terbang rendah di bawah 1000 meter menghala ke utara andaman sea seterusnya pergi ke Bangladesh pada jam 2.40 pagi.. 

    Take Note: Data sulit Marshal Montol Suchookorn ini telah diserahkan pada kerajaan Russia sebagai bukti pesawat MH 370 telah terbang rendah melalui radar udara Thailand.

      Okey ni bukti penting yang ingin ditunjukkan kepada dunia dan kepada semua keluarga mangsa pesawat MH 370 ke mana sebenarnya MH 370 dibawa.

    Perhatikan baik-baik tracking route map pesawat MH 370 bergerak. Dari aceh Thailand Bangladesh Nepal Kyrgyzstan besh tesh valley talas caspian sea Azerbaijan, Georgia & seterusnya ke sevastopol air base Ukraine.... 

    Menurut Serik Mukhtybayev pesawat MH 370 yg dipandu oleh Oleq Chustrak dan Sergii Deinika sengaja dipandu mengikut laluan negara tidak maju untuk elak di kesan oleh radar moden.

    Sebelum pesawat MH 370 sampai ke Ukraine, pesawat tersebut sempat mendarat di Kyrgyzstan untuk mengisi minyak iaitu us airbas airport lama yg dulu digunakan utk menyerang Afganistan dan meneruskan perjalanan ke Sevastopol airbase ukraine....

    TAKE NOTE: Pesawat MH 370 tidak terhempas di lautan hindi Australia seperti yang didakwa oleh inmarsat dan media-media pro usa. Perhatikan bulatan biru itu radar russia di kg.Talas berjaya mengesan pesawat MH 370 menghala ke Ukraine.




     Anda tahu siapa orang di bawah ni. Dialah orang yang dipertanggungjawabkan oleh kerajaan Russia untuk menjaga radar di sempadan Kg. Talas. Nama beliau ialah Mr. Serik Mukhtybayev. Beliau berjaya mengesan pesawat MH 370 merentasi sempadan Kazakhstan pada jam 8.15 pagi (waktu Malaysia)

    Take Note (Penting): Walaupun pesawat MH 370 cuba ditutup atau diduplicate transponder. Radar Russia masih boleh mengesannya.. Menurut Serik Mukh org yg bertanggunjawab menjaga radar pada 08 march 2014, pesawat MH 370 berjaya dikesan bersembunyi di belakang pesawat SIA68 15 minit melintasi Kazakhstan menuju ke ukraine



    Semua keluarga mangsa MH 370 termasuk Malaysia sendiri telah dikencing hidup-hidup oleh laporan Inmarsat yg berpangkalan di UK yang mengatakan pesawat MH 370 telah terhempas di selatan lautan hindi. Yg sebenarnya pesawat tersebut tidak terhempas mahupun pun ditembak.

    Ini bukti pesawat MH 370 menghala ke Koridor Utara menuju ke Ukraine. Kali ini data radar tentera Kazakhstan pula mengesannya pada jam 08.59 pagi pesawat transponder MH 370 cuba ditutup merentasi sempadan Kyrgyzstan - Kazakhstan- laut caspian - Georgia -dan seterusnya menghala ke sevastopol ukraine.

    Maklumat data sulit di bawah ini berjaya diberikan oleh negara Kazakhtan dan diserahkan kpd Serik Mukhtybayev org yg menjaga radar di Kg. Talas (Russia)



    Anda nak bukti lagi nah ambik ni...

    Ni satu lagi bukti radar tentera di Turkmenistan berjaya mengesan Pesawat MH 370 yg ditutup transponder cuba sembunyi di belakang pesawat SIA68 di (-48E70/Singapore) menuju arah utara ke Ukraine.

     Ni bukti terakhir kedudukan lokasi sebenar dimana pesawat MH 370 disembunyikan sekaligus Russia berjaya mengcheckmate Amerika dlm kes misteri kehilangan MH 370 yg selama ini membelenggu masyarakat dunia 
    Satelite x-ray russia berjaya mengesan 1 pesawat boieng awam disembunyikan dalam bangunan bawah tanah di kem tentera udara sevastopol, ukraine... Setelah disahkan pesawat tersebut ialah pesawat MH 370 milik Malaysia 

     Nilah dia 2 gambar dajjal dunia iaitu Yatsenyuk & Obama yg merancang untuk kes pesawat MH 370 dan MH 17 

    Ramai yg tertanya kenapa Amerika memilih pesawat MAS dlm siri dajjalnya. Ini jawapannya: 

    Tujuan sebenar Amerika menyuruh Ukraine hijacked pesawat MAS adalah untuk mendapat dana dari PBB sebanyak 1bilion usd... Apabila dapat duit sebanyak tu dari PBB UKraine hendak membayar tunggakan gaji kakitangan kerajaan dan tenteranya dari bulan ogos 2013 hingga ogos 2014.

    Manakala ekonomi dan nilai mata wang Dollar Amerika sudah jatuh so Amerika memgambil kesempatan untuk.menagih simpati dari duit PBB dengan cuba menuduh Russia cuba menembak pesawat MH 370 tetapi gagal kerana setelah MH 370 dilandingkan di Ukraine dan ditukar enjin tiba-tiba pesawat tidak boleh diterbangkan dan Plan B digunakan untuk menuduh Russia tembak pesawat MH 17. Atas dasar ini Amerika melihat Malaysia sebuah negara yg kecil yg tidak mempunyai musuh dan berbaik dgn semua negara maka senanglah Amerika menjadikan pesawat Malaysia sebagai sasaran dlm kata lain dikambing hitamkan.

    TIMBUL PERSOALAN di sini: Siapa yg berani mendakwa 2 dajjal ni utk dihadapkan ke mahkamah antarabangsa di suatu hari nanti ataupun di akhir cerita nanti berkesudahan dgn peperangan yg mana Amerika dan sekutu-sekutunya akan diserang oleh Russia dan sekutu-sekutunya.

    Tunggu dan lihat bagaimana kes berprofil paling tinggi di dunia setakat ini akan berakhir *y)
113 Kaki Cili Padi " MH370- KANTOI penumpang ukraine MH370"

Patutlaaa....saya pernah dpt mimpi selepas 3hari kehilangan mh370 ni berlaku, saya dpt mimpi nampak 1 tempat lapang, tempat tu berbukit sikit, ada pokok sikit & kawasan tu mcm ada tapak pendaratan kapal terbang gitu la... dan kat situ mcm ada terowong gelap. Ada ramai org dlm tu...semua x dpt nk bernafas, sbb kekurangan oksigen sbb gelap n terkurung. Ada yg menjerit jerit..tp apa boleh buat, sebab terlalu gelap dan x ada udara. Apa yg saya nampak dlm mimpi tu ada budak 2 org. Tak lama kemudian, saya mimpi lagi, ada kapal terbang atas dasar lautan luas, tp x tahu kat mana. Kapal tu meletup tiba2. Kapal tu diletakkan kat situ mmg sengaja utk diletupkan. X tau apa motifnya, sbb itu cuma mimpi...demi allah. Sekiranya mimpi saya ini ada kaitannya dgn kes mh370 ni..bermakna, mmg benarlah....apa yg tersirat & tersurat oleh Allah s.w.t ttg dunia kita bakal ........... x lama lagi. Sebab skrg pun kalau dilihat dari perjalanan masa nk menuju tahun 2015 ini, teramat pantas..seminit umpama sesaat..kejap je. Dan bencana yg berlaku di seluruh negeri di Malaysia pd beberapa hari sebelum berakhirnya tahun 2014, sekelipmata dh jd padang jarak padang terkukur. Apabila hal ini terjadi, skrg dh mula ramai manusia yg beri sedekah/sumbangan kpd golongan susah ini. (Cuba lihat semula dari awalnya)....golongan yg jahil sudah mula bersedekah..bukankah ini salah satu antaranya tanda2 hampir kiamat? *cuma segelintir jer yg perasan ttg ni....tggu dan lihat berapa ramai lg manusia yg akan mula menggeluarkan hartanya utk bersedekah... dan tggu saja tiba masanya tebit matahari dr barat, dan tggu masanya dajjal keluar saja bila2 masa...nauzubillahminzalik....HANYA ALLAH YG TAHU..BILA TIBANYA KIAMAT YG SESUAI PADA HARI & TARIKH KALENDER ISLAM....WALLAH....

ketshare ketum bro.

yawn. boring lah citer ni.

Allahu.. Semoga pesawat ini dapat di jumpai.

MENGARUT LA....MANA DAPAT CERITAPUN X TAU LA...KELAKAR PUN.ADA..

kalau betul mh370 x trhempas, ape yg terjadi dgn semua penumpang dan anak kapal nya??? masih hidup ke?? kat mana mereka berada sekarang??

haha.. typical conspirasy theory cerita sentiasa berubah-ubah ikut peredaran masa dan cerita x lebih sekadar penglipur lara.. kejap lagi keluar plak cerita lain yg kaitkan MH370, n MH17 dengan air asia plak,cerita ade beratus-ratus version.. kita baca je la bosan..

Maklumat yg sangat berguna

Penulis bodoh. Yang share maklumat tu pun bodoh. Bodoh berganda

awak ni mesti banyak baca mastika. hurmmmm

Mana pergi semua penumpang mh370??? Mereka kejam!!

Mana pergi semua penumpang mh370??? Mereka kejam!!

Sape yg komen berjela psl mimpi tu? Gigih menaip tp xde Sape Baca. Ptut pkataan mimpi letak kt akhir karangan baru menarik nk bc smpi abes..

sila baca: http://malaysiamilitarypower.blogspot.com/2015/01/mengulas-teori-konspirasi-mh370.html

Cukup kalau kau bagi tau mana penumpang mh370, kalau mereka masih hidup?! Tak payah nak buat cerita panjang macam ni, tak minat dengan politik dunia, nyawa manusia lebih penting. Jangan nak jadi propaa...

Lodge report lg baik..ikut saluran betul....then kita tgk sejauh mana laporan ini....keluarga saya ada dua org dlm pesawat tu..

jgn terlalu mempersendakan. mungkin peratusan kebenaran teori ni sgt besar dan benar. Wallahualam.

Sbnrnyer mmg ramai yg ade mimpi ttg MH370 tp xde kesahihannya ... cuma kdg2 mungkin mimpi itu petunjuk dr Allah .. mungkin ada benar nya ... yg lain2 tu jgn plak terus menulis komen2 yg bkn2, sekurangnya mereka berusaha mengupas puncanya ..kdg2 yg mustahil tu gak yg betul agaknya.. manala kita tau.. tu sume kuasa Allah kite sbg manusia hanya mampu berdoa mana yg terbaik ..

Entah2 sjer2 kott si pengarang ni mengarut

Awak bijak sangat ke

Classified. All classified.

cerita pasal kapal... penumpang tak ada cerita..

Rasulullah SAW bersabda,” Jika zaman itu telah dekat (kiamat) , banyak mimpi orang beriman tidak bohong. Dan, sebenar benar mimpi di antara kalian adalah mimpi orang yang paling jujur dalam perkataan.” (HR Muslim)

ni mesti pakai teropong buluh ni ... hahaha ... kelapa tak cukup ke 2 biji ... tambah sebiji yg kau panggil kepala tu .. sebab macam kelapa , kepala engkau tu kosong dalamnyer !!! hahahaha

ohh. baru aku tau gambar night vision boleh jadi x-ray vision sampai nampak bawah tanah. Aku syak penulis ni Raja Nusantara menyamar ni. Download tuanku!

Karangan budak lepas SPM

Part yg x bleh blah . US nak suruh ukraine hijack mh370 kerana duit....hahhaha...diorg lau takat satu billion celah gigi bang oi...ni bukan zambia..ni amerika yg awk katakan....

Good info...konspirasi mh370 yg membuatkan kita byk berfikir dan membuat kajian....
http://keithledgerwood.com/post/79838944823/did-malaysian-airlines-370-disappear-using

Kalau korang perasaan la lepas obama datang malaysia ritu macam2 bencana jadi kat kita...salah satunya banjir besar ni...al quran pun ada tulis tempat negara yang dilawati dajjal ni akan jadi padang jarak padang terkukur...andaian saya je...tq

Subhanallah..semoga kita dilindungi Allah swt

Konfem ke MH370 berakhir di Lautan Hindi? apsal korang percaya sangat dengan govt malaysia yang sangat bergantung penuh dengan negara2 luar. zaman sekarang ni apa sahaja boleh terjadi. Aku lebih kuat mengatakan pesawat itu mustahil terhempas. Jika terhempas apa bukti? mana cebisan hatta serpihan yang terapung? Totally submerged macam kapal selam ek? So pada aku walaupun teori nampak macam boleh dipertikaikan tapi tak boleh ditolak kemungkinannya.

Wallahualam. Cerita ni tdak 100 peratus benar. Ade betul dan salahnye. Ttpi sbgai rkyat mlysia, kite msti ambil berat psal ni. Amerika akn brusaha utk jtuhkn Russia dgn mnggunakan ngara kita. Berdoalah., krana dunia akhir zaman ini smakin dashat muslihatnya.

perlu k..komen mcm 2..nk bace..bace j la..jgn duk komen bodoh k bagai,,,atas hak org itu nk percaya k tidak....

Nak terus bantah theory ni pon bukanlah sesuatu yg bijak dan percaya pd kenyataan bhw mh370 terhempas di lautan hindi lg tak masuk akal..

Yg dok ngomen ni...cuba siasat dlu..ni x men hentam je....typical malay....xsuruh percaya...kita dikurniakn akal n fikiran...kita kaji dn cari..adakah benda ni betol ada cerita dongeng rakyat....

Artikal ni xlengkap..admin copy paste x abis ni..mane smbungan yg bawahnye..?? Sy bace artikal penuh..lengkap..fakta2 yg akhir2 tu pon pnting utk kita berfikir..yg pasti mh370 ceritanye tergantung..akan ade penamat bila mh370 dan mangsa2nye dijumpai..percaya atau x artikal ni terpulang masing2..sy cuma prcaya 50-50..

kalau kira jarak antara beijing ngn kl is 4333km
kl and kyrgastan is 4931km
beza about 600km
tp mh370 siap buat u turn..possibility mmg 0 nk smpai situ...
mohon edit cerita dekatkan sikit tmpt landing isi minyak

lme nye mmpi..smpat lg mmpi berepisod..hahhahhaha

Aku bc kotttt yg komen mimpi tu....

@eilanaj,jangan jadi bodoh,baca balik atricle tu,mesti la penumpang pesawat dikurung kan ke apa,takkan nk lepas kan,jangan jadi bdh okay?

Tak kira sama ada btu atau tak....admin pun tak tau, rite? So, jgn ckp ini pembohongan.Dlm keadaan kapal masih blom jumpa....tak salah disiasat btul atau tak?Masalahnya....kerajaan suka ketepikan fakta2 dari rakyat.Ingat rakyat skrg bodoh ke? Ada duit...semua boleh dpt.Bayar kt org2 sana...pasti spt info.

Panjangnya...boleh pendekkan tak....saya migrain....

npak sgt nipunya ni...sampai mimpi ni...byk tgok dvd ni...

Ko klu nk tau dunia skrg nyawa tu x penting...silp² nyawa ko pon x pntg bg depa..

dajjal dah tunjuk taringnya sdkit demi sdikit

Kan ad tangki spare dlm tu..xleh nk pikir kew...

manusia menyerupai dajjal seperti mereka tu sanggup buat ape saje demi kpentingan nye sendiri dan disitu kita dapat fikir scara logik nye setelah ape yg sdh mereka lakukan mereka tidak mahu sama skali rahsia mereka ni terbongkar di mata dunia dan mereka cuma percaya kpd org yg sdh mati kerana org sdh sdh mati x akan dapat mceritakan perkara yg sebenar mengenai insiden MH370.. nasib penumpang MH 370 walahu'alam hanya Allah s.w.t saja yg tahu...

manusia menyerupai dajjal seperti mereka tu sanggup buat ape saje demi kpentingan nye sendiri dan disitu kita dapat fikir scara logik nye setelah ape yg sdh mereka lakukan mereka tidak mahu sama skali rahsia mereka ni terbongkar di mata dunia dan mereka cuma percaya kpd org yg sdh mati kerana org sdh sdh mati x akan dapat mceritakan perkara yg sebenar mengenai insiden MH370.. nasib penumpang MH 370 walahu'alam hanya Allah s.w.t saja yg tahu...

manusia menyerupai dajjal seperti mereka tu sanggup buat ape saje demi kpentingan nye sendiri dan disitu kita dapat fikir scara logik nye setelah ape yg sdh mereka lakukan mereka tidak mahu sama skali rahsia mereka ni terbongkar di mata dunia dan mereka cuma percaya kpd org yg sdh mati kerana org sdh sdh mati x akan dapat mceritakan perkara yg sebenar mengenai insiden MH370.. nasib penumpang MH 370 walahu'alam hanya Allah s.w.t saja yg tahu...

Mustahil sebuah kapalterbang besar boleh hilang lenyap ketika NASA tahu serba serbi
apa yang berlaku di planet Marikh!!

teori yang ringkas dan kurang penjelasan.

Pic mh370 dkt ukraine 2 apahal sama ja dgn scene dlm campaign mode game battlefield3?? Sepuluh kali aku ulang main game 2.. Aku cam sgt lahhh..

Yg komen negatif mcm takde pemikiran yg kritis.. Americans pulak setiap conspiracy theory diambil kira sbg CLUE , regardless soal kesahihan. Dan biasanya dari clue ni akan reveal the mystery satu persatu. Seolah bongkar selagi boleh dgn brainstorming apa saja yg possible gitu.. Mcm filem hollywood jugak.. I dont understand why we need to condemn clue to answers then menjadi org yg suka condem je walhal satu hapah idea pun tak mampu menyumbang.. Jadilah golongan pemikir bukan golongan useless..
Sedeyhhhh....

Yg komen negatif mcm takde pemikiran yg kritis.. Americans pulak setiap conspiracy theory diambil kira sbg CLUE , regardless soal kesahihan. Dan biasanya dari clue ni akan reveal the mystery satu persatu. Seolah bongkar selagi boleh dgn brainstorming apa saja yg possible gitu.. Mcm filem hollywood jugak.. I dont understand why we need to condemn clue to answers then menjadi org yg suka condem je walhal satu hapah idea pun tak mampu menyumbang.. Jadilah golongan pemikir bukan golongan useless..
Sedeyhhhh....

Minumlah ketum dan berangan sambil bermimpi seribu satu macam...

Apalah. Sepatutnya kita berdoa supaya Allah SWT beri pentunjuk siapa dalang disebalik kejadian MH370 & MH17. Doa agar mereka yg masih hidup mampu utk menghubungi keluarga mereka dan memaklumkan kepada malaysia apa yg benar benar terjadi.

Klau x silap..awai dulu depa pnah sbut..mh370 tu leh pi jarak.mksimum 6000km..just refill je kt situ..by logik..

Betol kah ni, tengok News dari TV Indonesia. dia bilang air asia jatuh sama kes mcm Air france AF447 Tengok kat sini
https://www.youtube.com/watch?v=KCV3O_ZOMgo&feature=share

Secara jelas nye.... guna lojik akal.... kalau terhempas,pasti ade cebisan nye.... kalau ditembak,juge mesti ade cebisannye.... tp kalau dah missing terus....? Kne sorok le.... :-)

Tawakal bang. Tak guna bising bising nak kutuk sana kutuk sini. Sampai bila kita nak tunjuk telur masing masing besar kt sini. Orang nak kaji kan untuk kita kira bersyukur bro. Apa yang kita buat? Kutuk sana kutuk sini komen sana komen sini. Haram pg kerja balik kerja tido. Ada tak masa korang nak kaji menda menda ni? Fikir balik bro. Jangan cakap besar nak panggil orang bodoh la babi la tu la ini la. Cakap kt sini boleh lah sembang bro.

Sama mcm org tua yang mulut lagi besar dari perbuatan. Buat blog sendiri la bro

Pada pendapat saya sendiri,mungkin juga Pesawat MH370 tak terhempas sbb semua pesawat yg terhempas boleh dijumpai selagi ada kotak hitam. Lihat saja pesawat air asia yg terhempas baru2 ni,kejap je jumpa. Tp MH370 sampai skrg itu la misterinya. Tp kalau tujuan artikel ni hanya kerana benci kt obama dan israel,atau bersifat politik,buang jauh2 dulu. Tak mungkin US kemaruk sngt dgn dana 1bilion USD dr PBB. Celah gigi je tu. Takkan Obama nak peningkan kepala fikir semua plan tu semata2 nk dapatkan dana 1 bilion. Banyak lagi benda lain dia nak fikir. Ada yg kata kehilangan pesawat tu hasil dr konspiraai pemimpin negara kita sendiri dan macam2 lah lagi andaian yg dibuat. Tp bagi saya mungkin mmg pesawat tu tak terhempas pun, dan sedamg disembunyikan. Tapi dalangnya kita tak tahu siapa jadi tak perlu menuduh. Saya pun boleh buat karangan lebih baik dari ini, dan tak semua orang boleh baca radar dgn baik. Ada yg tmgk gambar radar tu, apa yg dorg nampak pun tak tau.sbb kalau ada betulnya cerita ni,sudah pasti keluar di media massa,di berita utama dan sebagainya. Dan jarak antara kapal terbang tu u turn dan isi minyak mmg tak masuk akal,ingat pesawat tu terbang pakai tenaga solar ke? Doakan sahaja supaya pesawat MH370 supaya mudahan dpt dijumpai segera dan penumpang semua selamat. Amin

X da satu yang mustahil...saya sudah jadi pilot hampir 9 tahun..dalam kajian dan info yang saya dapat...cerita ini benar dan ada yang salah...ini lah yang dirancang dan itulah yang terjadi...

jdi tawanan atau kne bunuh laa..itu smua saksi or bukti diorg terlibat.....xkn la obama n the geng bahlol sgt..

Mcm cite james bond je hahaha...pasni masuk kan unsur2 lord of the ring...btw agak lawak dan kurang isi...sy bagi 3 bintang....

lenkali buat la research skit sblum post!!
jdilah blogger yg bertanggungjawab skit!!!
siap bermimpi bagai! puih!

Kazakhstan, Kyrgyzstan says detected no unidentified planes when flight MH370 vanished - See more at:

http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/kazakhstan-says-detected-no-unidentified-planes-when-flight-mh370-vanished

" Ni satu lagi bukti radar tentera di Turkmenistan berjaya mengesan Pesawat MH 370 yg ditutup transponder cuba sembunyi di belakang pesawat SIA68 di (-48E70/Singapore) menuju arah utara ke Ukraine. "
- ayat mcm lan*au

http://www.airteamimages.com/boeing-777_9V-SVE_singapore-airlines_55389.html

askar upahan kononnya
-http://heavenslie.com/My%20Obits/2014/Oleg%20Chustrak.htm

media malaysia byk sembunyi benda penting, tu je

Ramai btol yy 'bijak pndai' mngondem mbodohkn org mcm anda bijak sgt.

ape kne ngan korang ni..klo cite ni tipu ambil message yg penting ..die cuba sedarkan kite ...

org yang suka membodoh dan memperlekeh org tu mmg bengap pun dari segenap sudut.. dah mmg spesis ni gitu tuhan ciptakan .. mmg habbit dia gitu.. abaikan je la yer..

Ni la mental rakyat malaysia..mengondem je..dah masok 2915 ubah2 la sikap skit.

Nothing imposible about dreams k..waallahualam...

Cerita yang menarik. Ditambah dengan bukti dan fakta yang fresh dan mengejutkan. Boleh la kalau nak buat pakcik makcik pencen dekat kampung tu percaya.

Tidak mustahil perkara ini berlaku.

1. Kalau kita kaji sejarah ketamadunan Malaysia. Kita akan tahu mengapa org barat amat benci tntg Malaysia. Sila lihat sejarah Tun Mahathir menyelamatkan tanah Melayu yg telah diambil oleh barat selepas merdeka.

2 Banyak fakta sejarah dpt membantu kita dlm menerima fakta yg di atas.

3. Apa yg terjadi dgn segala peralatan canggih mencari x dpt dijumpai walaupun secebis bnda. Mustahil pada akal manusia plastik atau brg2 yg mampu timbul x dijumpai.

Makhluk tiada kuasa ALLAH MAHA KUASA

Betul tu...u.s punya r&d effort pun beratus bilion...ape heran setakat 1 bilion..

amerika antara negara yang tinggi hutangnya, bertrillion dollar and even more, bodoh tu simpan jauh2

penulis ni yang dajjal kot

Artikel ni tak lengkap copy pastenya..cuba baca dr fb sharifah syed sofia..anda boleh baca dr awal sehingga habis..cerita yg diatas hanya separuh dan tergantung..

Yang mana rasa cite ni x logik n x betul, n rasa dia pandai, cuba kau lak yg wat siasatan, nk tgk gak maklumat yg kau dpt cmne, ni nk kritik org x wat siasatan dgn betul la, ckp bloggers tulis cerita konsprasi la, kalau kau hebat, kau kemukakan lah jawapn kepada misteri mh370, puihh!!! Berlagak pndai tapi sama bodo gak

MH370 berakhir di Lautan Hindi is the best cover nk tutup kes..

sokong-sokong.ini semua konspirasi dunia.amerika yahudilah dalangnya

MH370 berakhir di Lautan Hindi is the best cover nk tutup kes

sokong sokong.semua ni konspirasi dunia.amerika yahudilah dalangnya

amerika xsekaya yang disangka. tolong baca banyak2 sikit boleh ? keyboard warrior !

Pemikiran sesetengah pihak masih lemah.. sebab tu lah rakyat malaysia ni masih belum maju.. komen pun tak tau apa yg d kata.. nak tau tak jepun 20 tahun lebih maju dari malaysia.. malaysia 10 tahun lebih maju dari india.. walaupun jepun sudah hancur d bom atom masih boleh maju sbab rakyatnya lebih berfikran kehadapan dan mendalami setiap aspek yg lebih dalam.. orng baru komen pasal mh370 pun sudah macm mau p pilihan raya umum.. maki sana maki sini.. tekanan aku tengok orng yg mengomen ni.. bagus lah tu ada org nak kongsi kat kita tentang pendapat dia mh370.. sory keluar tajuk sikit..

Tapi kan..kenapa sampai sekarang tidak ada seorang pon yang berani merugkai misteri ini kepada pihak media dengan menunjukkan bukti ini kepada dunia luar...dan sampai bila keluarga mangsa harus berdiam diri dan sering mengenangkan pemergian ahli keluarga tanpa jasad..
p/s: Jika pertuturan saya ada yang membuatkan orang tersinggung harap diampunkan.

NI TAK BACA HABIS LAH NI. KAN DAH BAGITAHU PENUMPANG SEMUA MATI REPUT. JANGAN JADI BODOH, SOMBONG PULAK.

ntah2 kau adalah dajjal y sebenar??

apasal semua org nk tunjukkan belang kt sini??? pada pendapat saya lh kn...penulis blog neyh dia mncuba mmberikan sesuatu yg patut dikongsikan kpd org yg x tau mcm kita neyh....jadi yg x nk menerima kongsian daripada penulis blog...x yah nk kecoh sngt....kami lebih kesian kt hang sbb nk tunjuk pandai xpi sbnarnya x pndai pun...kalo bdak form 1 baca comment2 hang yg lagak mcm pandai neyh pun dorang akn kata dlm hati...kesian kt org yg trip je pandai....apa2 pun semoga ALLAH S.W.T menolong kita tuk selesaikan masalah neyh...amin

Sekurang-kurangnya mereka berusaha nak dedahkan kes ni. Mereka yg xsuka n main fitnah cakap ja lebih tp xthu apa2. Cakap tnpa siasatan. Berdoa sj kt pnumpang peswt tu bg yg xmmpu buat apa2. Jngn main pow ja kt comment nk mintak perhatian. Yg comment mimpi tu xboleh jugak nk post comment mcm tu. Fikirkn perasaan keluarga mangsa.

Kan... kalau betul terhempas di lautan, tgok kes yg terbaru lah.. yg airasia tu... terhempas kat laut, sekejap je, timbul jasad, timbul serpihan dan mcm2... kejap je dah tahu kat mana dia terhempas.. ni dah dekat setahun kot. takkan takde kesan apa-apa lagi... sah-sah bukan terhempas dlm laut...

Indonesia tak yah guna bomoh bomoh pun... kejap je jumpa...

Mana boleh tolak macam tu je, at least post ni menyedarkan kita. Fikir pendek sangat, selagi bukan ketua-ketua yang cakap semua tak betul, bukak sikit fikiran tu. Info info macam ni yang diperlukan nak rungkai kes. Percaya ke tak, tu individual. Apa-apa kita sentiasa berdoa okay. Toksah nak citer pasal ketum tu. Mu nak buat dose sorang2, toksah nak ajak berjemaah.

X tau nak cakap apa.wallahualam...Allah lebih mengetàhui segala galanya...yang ada di langit dan d bumi dan sekeliannya....susah nk ckp ya sudah nk cakap tidak...berserah je dgn Allah....soal mimpi plak lg lah x tau nk cakap apa....mgkn ya mgk tidak..pendek kata....xtahu...Allah sahaja yang tahu...

Kesian org tu cuma nak berkongsi.. 'Takutilah firasat org mukmin kerana dia memandang dengan cahaya Allah'..

Harap keluarga mangsa saman blog ni..mereka2 ikut imiginasi..lagi teruk klu copy paste

Apa yg saya boleh komen.marilah kita sama2 sebagai islam menuju ke jalan yang benar...walau apa pun terjadi..ingat allah...hanya allah yang tahu apa yang terjadi...marilah kita berdoa biar allah tunjukkn perkara sebenar...amin ya allah

-dari hamba allah yang lemah-

Mereka tgh hayal ni...melayan lebih...illusi~~~ tk pyung plak tu :(

Nak tipu tak agak2.. Gambar infrared / x-ray bawah skali tu bentuk tak macam boeing 777.. Body kapal terbang dalam gambar tu panjang mcm MD dc-10

Salam, apa cerita dengan muatan kargo berat yang tidak pernah media disclose dan lain² fakta yang berkaitan ? InshaaAllah, satu waktu dan ketika nanti semuanya akan terjawab, percayalah pada kekuasaan Allah, Tuhan sekalian alam. Kepada dalang dan pengkomplot..... You can fool the people sometimes, but you can't fool all the people all the time.....

tapi jgn risau.. seorg putera raja dari planet pluto telah mengetahui amerika & ukraine bertanggung jawab dlm misteri mh370.. beliau telah mengarahkan angkatan bersenjata bersiap sedia utk menyerang amerika. kerana terlalu takut, obama telah menjemput najib bermain golf tempohari.. utk meminta ampun.. bersambung....

lepas mh370 hilang... mh17 pulak tarik attention. mcm dirancang je.. banyak up name ukrain pulak. siape berani nk lawan rusia. antara negara yg create jet and senjata api. klau dia nk siasat mmg peralatan home made. sy percaya cerita ni. Semoga Allah selamatkan penumpang MH370. Ameen.

saya bagi kamu satu like

yg drop komen2 negatif nie lah sbnrnye dajjal...mcm xde otak&akal nk komen...

yg drop komen2 negatif nie yg sbnrnye DAJJAL...komen mcm xde akal dieorg nie..yg di bela sgt yahudi2 tu semua dh knpa..teori yg baik kt ambil,yg xbaik kt abaikan...tu pn susah ke??

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info