Blog Ale Uto

Jangan Sampai Membutohkan Diri Sendiri

Ciri-Ciri Lelaki Gay



1. Lelaki gay biasanya hensem dan maskulin

Walaupun tak semua gay adalah hensem dan maskulin, tapi kebanyakan adalah begitu. tengok je la kat FB ramai yang dok tayang body macho n muka yang hensem.

Aku hot stuff kat sekolah dan kolej, ko ader? hehe



2. kalau tak hensem atau maskulin, dorang ni biasanya jambu.

Yeah, kebanyakan jambu dan kadang-kadang lembut. Ramai antara diorang ni yang suka KPOP dan sebagainya.



3. Tak semua metroseksual

Tahu tak metroseksual tu ape? Google la sendiri. Tapi ramai yang jaga penampilan.



Gambar Hiasan Sahaja



4. Ramai para ustaz dan orang yang arif tentang ilmu agama yang terjebak

Nape dorang ni boleh terjebak. Ini semua kerna adalah nafsu. Iman kitorang lemah. Tak kiralah walau tinggi macam mana pun ilmu agama, tapikalau iman lemah nak buat camne kan?


Tapi orang yang normal senang la, kalau iman tu lemah boleh je kahwin kalau dah tak tahan ngan pompuan kan?

5. Gay pandai cover

Kalau korang tengok aku, mesti tak sangka aku gay punye!



Kalau gay plak nampaknya memang kena tahan la. 

Cabaran yang paling besar bagi gay, bukan bisex, ialah bila nak kahwin. Boleh tak imagine camne nak kahwin kalau takde langsung nafsu kat isteri?

Ok, tentang 4 ciri kat atas tu, semua ada pada aku kecuali nombor 2. Aku tak lembut dan serius taste aku bukan pada lelaki lembut.



Kepada insan-insan normal kat luar sana, bersyukurlah dengan kurnian naluri normal yang ada pada anda. Kami yang 'OKU' ni cuba sampai nak bunuh diri untuk mendapatkan naluri seperti anda. 



Kami tidak pinta untuk jadi begini, walaupun ada sesetengah yang jadi gay lepas putus ngan awex, dan itu adalah tindakan yang paling bodoh kat dunia.



Media plak asyik dok tayang Allah laknat golongan gay and lesbian. Kitorang semua dah tahu benda tu. Cuma kitorang nak tahu, camne nak mengatasi nafsu yang kitorang tak hingin ni?



Kitorang adalah golongan yang mulia sebabkorang semua adalah golongan yang mulia.

Dan ingatlah bahaa hanya Allah yang boleh memuliakan sesuatu kaum itu.

Untunglar ada naluri normal....

SUMBER


0 Kaki Cili Padi "Ciri-Ciri Lelaki Gay"

 
Copyright © 2014 Blog Ale Uto - All Rights Reserved
Template By Catatan Info